, .

CAD / CAM / CAE - софтуерни решения и технологии.

.

АБОНИРАЙТЕ СЕ

Бюлетин

Анкета

Как да изглежда форума в частта, касаеща софтуера?
1. Да се раздели по категории - CAD, CAM, CAE
2. Да не се променя
3. Друго - отправете предложения

Нов CAM разработчик - NCG CAM.

 

 

 

Нов CAM разработчик - NCG CAM Solutions Ltd.

 

 

 

Въпреки, че компанията е новосформирана, всички от персонала на NCG CAM Солюшънс ООД са работили в продължение на няколко години в DEPOCAM софтуерния бранд на NC Graphics (Cambridge) Ltd, компания която преди това е бе закупена от PTC ® и сега тя стартира наскоро с марката на продукта, наречена NCG CAM.

Д-р
Arthur Flutter и г-н Dieter Trinkner, като съвместни управляващи директори на NCG CAM Солюшънс ООД продължават да работят самостоятелно (вече не е част от PTC, а е самостоятелна фирма!) и ще хвърлят усилия за засилването на NCG CAM софтуерното решение. Първата версия на NCG CAM ще включва едновременно пълнофункционални 5-осни фрезови обработки съчетани с 5-осни машинни симулации (симулациите по план ще бъдат добавени в следващата версия на софтуера, планирана за по-късно тази година). NCG CAM ще продължи да се работи асоциативно с Pro / ENGINEER ® и SolidWorks, както и с всички по-популярни CAD софтуери и разбира се с болшинството независими транслатори за CAD данни, като steg, iges и мн. др.  Важна допълнителна услуга, предоставяня от NCG CAM, е софтуер за поддръжка и писане на пост-процесори за всички CAM пакети, използвайки универсалния G-POST.

"Ние сме много развълнувани за тази възможност и с нетърпение очакваме да предложим на клиентите отличен продукт, пълна и то от първи клас техническа поддръжка,." Казва Джон Елис, ръководител на поддръжка на фирмата за клиенти.

 

NCG CAM 3D HSM е самостоятелен CAM софтуер предназначен за създаване на цифрови програми за конвенционално и високоскоростно фрезоване и пробиване, с функционалност от 2 до 5 (реални!) оси.

NCG CAM HSM CAM софтуер на отдел
на CAM система, която работи интегрирано със съществуващите CAD и CAM системи, включително Pro/ENGINEER и SolidWorks.

NCG
CAM се гордее много със своите иновативни функции. Те са подходящи за всички видове форми, създаване на оптимизация на инструменталния път, плавно движение на инструмента при HSM (High Speed Milling – високо скоростно фрезоване) обработване, като при това спомага за удължаването на живота на инструмента, намаляване на неговото износване и произвежда детайли с отличо качество на обработените повърхнини.  Сами преценето колко бихте спестили от една инвестиция в NCG CAM.


NCG CAM е с много удобен за потребителя изцяло windows ориентиран интерфейс, с типична крива на учене от само 1 ден. Тя е идеална за високоскоростната обработка на матрици, щанци, прототипи и за прецизни машинни обработки.

Характеристики
• Много удобен
Windows
ориентиран потребителски интерфейс - което означава, че е подходящи за дори случайни потребители
NCG CAM предлага много напреднали 3D функции и обработки, много стратегии за груби, получисти и чисти обработки с 3 + 2 възможности за всички инструментални пътища
, едновременно 5-осен допълнителен модул на разположение
• Бързи и ефикасни стратегии за груба обработка, включително ивсички основни
стратегии

• Разширени опции за пробиване на отвори - включва автоматично откриване на отвора и / или отвори дефинирани от потребителя.
• Всички обработки са напълно защитени от колизии на инструмента и държача със заготовката, детайла и менгемето

 

Ключови ползи:

        Самостоятелен  CAM пакет съвместим с ВСИЧКИ CAD програми.

       

Изключително лесен за учене и работа, само за 1 ден Вие вече можете да работите с него Идеален за всякакви фрезови и пробивни операции

        Работи с голяма база данни от постпроцесори

        Мощни 3D машинни ЦПУ обработки

        Инструменталния път е оптимизиран за HSM фрезоване

          Повишена ефективност

          Намалено износване на машината

          По-дълъг живот на инструмента

        Спестявате много време и пари, предпазвате се от грешки

 

 

За NCG CAM Solutions Ltd

 

Основана в Cambridge, UK, NCG CAM Solutions Ltd предлага CAM софтуерни решения за цялото машиностроително и инструментално производтство и инструментална екипировка. Нашият профил е 3D HSM CAM фрезоване - NCG CAM.

За повече информация, пишете на адреса на редакцията или ни се обадете:

office@cadcamcae.bg ; office@mediagroup-bg.eu ;

02/ 862 46 76