, .

CAD / CAM / CAE - софтуерни решения и технологии.

.

АБОНИРАЙТЕ СЕ

Бюлетин

Анкета

Как да изглежда форума в частта, касаеща софтуера?
1. Да се раздели по категории - CAD, CAM, CAE
2. Да не се променя
3. Друго - отправете предложения

Брой пилотен

инж. Виктор Митов, Редактор

Уважаеми читатели,
В ръцете си държите пилотния брой на новото и единствено по рода си в България списание “CAD ДАЙДЖЕСТ”! Като всяко начало и това бе изпълнено с трудности и перипетии. Но вече е факт! Нашия стремеж е да се опитаме да запълним една празнина, която съществува в иначе добре сегментирания медийния пазар у нас.

Нашата мисия е да Ви поднесем нужната и качествена информация за света на CAD/CAM/CAE технологиите навреме, така че да Ви бъдем полезни. Искаме отгръщайки страниците на това печатно издание, или влизайки в сайта, Вие да намирате нужните Ви и качествени материали. Да се връщате отново и да препрочитате. Искаме да провокираме въпроси, дискусии, интерес.

Да даваме отговори, да осъществяваме контакти. Да допринесем за разпространението на тези софтуерни решения. Да бъдем в услуга на българската индустрия, на родното производство. Да покажем, че тук в България има не само курорти и хотели! Че има качествени, безкрайно интелигентни и опитни хора, които ние искаме да приобщим. Защото ние българите можем! Можем да бъдем креативни и да създаваме, можем да работим съвестно и качествено! С “CAD ДАЙДЖЕСТ” ще внесем информационен и аналитичен отенък.

Ще представяме тематично подредени в отделни рубрики статии и новини, анализи и коментари за CAD/CAM/CAE/PLM софтуерните решения, CNC управленията и машините, света на Машиностроенето, инструменталната екипировка, металните конструкции, изделията от листов материал и мн. др. както и новини, помощни материали, съвети и анализи.

Надяваме се с всеки следващ брой да расте частта заемана от авторски статии на наши автори, така че уважаеми дами и господа – пишете и изпращайте своите материали. В списанието ще откриете решения, отговори и идеи, необходими за развиване и осъвременяване на Вашия успешен бизнес, на Вашата работа. Нека това бъде свободна трибуна на всички, които са свързани с тези технологии, и не само. Тук е мястото, където си подават ръка конвенционалните и новите подходи, опита и младостта. Ще пледираме за равнопоставеност в представянето на различните конкуренти.

Очакваме Вашето мнение и Вашите препоръки, критика. Получаването на информация от Вас – читателите, е от особена важност! Само така ще можем да направим това място по-приятно и полезно! Място за истинските професионалисти, но и място за всички любители! Каним Ви да вземете участие в тематично разработения към електронното издание форум. Там, или на страниците на списанието и онлайн изданието, Вие ще можете да споделите своя опит, да изразите мнение, да дадете становище, да отправите запитване.

Очакваме Вашите писма и авторски материали или фирмени статии!
Пишете за всичко, което Ви вълнува, за това какво искате да видите на страниците ни или ни изпратете това, което смятате, че ни липсва.

Нека това бъде Вашето място! Това е Вашето списание! И нашият начин да Ви бъдем полезни!

И така уважаеми читателю - добре дошъл в света на “CAD ДАЙДЖЕСТ”!

3C Lab представя

3C Lab представя

CAE

Динамичен анализ на сглобени единици Подбор на софтуер за симулационно движение

PLM

PLM - необходимост за всяко предприятие

Машини и технологии

Мехатроника Комлексна 5-осна обработка

Бързо прототипиране

История

История на CAD софтуера

CAM

HSM с CAM система ESPRIT 2009 Управляващи програми с помощта на Pro/ENGINEER Expert Moldbase Extension Координатно-измервателни машини

CAD

- 3D принтери за бързо прототипиране ECAD среща MCAD 3C Lab представя
 

Обяви